marți, 1 martie 2016

Elogiul decolteului

Parada rochiilor de pe covorul rosu de la cea de-a 88-a editie a premiilor Oscar poate fi numita un adevarat elogiu adus decolteului. Zeitele filmului au purtat creatii impresionante, in tendinte, care le-au evidentiat zona pieptului si le-au subliniat liniile corpurilor.

Charlize Theron a furat toate privirile cu rochia Dior de un rosu aprins. Decolteul adanc, pandantivul cu diamante, culoarea sezonului si trena au fost cu siguranta pe placul privitorilor.


Tot de o eleganta aparte a fost si Sofia Vergara care a ales o rochie albastra Machesa cu aplicatii arginti.


Tunsoarea lob, parul blond si rochia decoltata din dantela neagrea purtand tot semnatura casei Christian Dior au facut din Jennifer Lawrence o adevarata aparitie.


Margot Robbie a fost si ea in tendinte si a purtat o rochie aurie semnata Tom Ford. O rochie care i-a subliniat silueta perfecta. Unde mai pui ca se asorta foarte bine si cu mult ravnitele statuete.


Desi e bine stiut ca albul nu e pentru orice corp, sapoteta cu trena purtata de Lady Gaga, semnata Brandon Maxwell i-a venit perfect artistei. 

 
Rochia Valentino alba de inspiratie greceasca a Oliviei Wilde s-a dovedit o foarte buna alegere: o incantare sa o privesti.


La capitolul barbati, marele castigator al serii, Leonardo DiCaprio, a avut toti ochii atintiti asupra lui. Inclusiv atunci cand s-a aflat la bratul bunei sale prietene, Kate Winslet. Mai ales ca aceasta a ales o rochie neagra, neinspirat de lucioasa.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu