duminică, 6 martie 2016

Revenirea dupa sarcina

Stiu, stiu am tot auzit ca aspectul fizic nu conteaza! Stiu ca importanti sunt copii, nu kilogramele. Normal ca asa e! Nici nu se pot compara! Insa pentru mine conteaza si sa revin la silueta la care ma simteam bine. Pe langa ei, car in fiecare zi cu mine un ghiozdan de 4 kilograme.

In sarcina am dat cantarul peste cap. Cu teoria stateam bine, insa practica m-a ingrasat rau. Degeaba imi propusesem eu sa nu iau mai mult de 10 kg si sa nu mananc paine sau dulciuri ca am si inceput sa infulec tot ce am gasit. Imi era tot timpul foame. Asa se face ca fara nicio mandrie m-am ingrasat 30 kg la prima sarcina si 21 la a doua.  Eram mare, mare de tot.


Desi eram incantata de viata care se forma si crestea in interiorul meu, cand imi vedeam rotunjimile in oglinda mi se schimba mimica.


Acum am coborat pana la 58 kg si mai am putin ca sa ma intorc la cele 53-54 kg pe care le purtam pe sub rochia de mireasa. Drumul nu mai e atat de lung, avand in vedere ca am pornit numaratoarea inversa de la 78 kg (dupa a doua sarcina), insa e partea cea mai grea. Pentru ca se dau cel mai greu jos. Fac sport in principiu de luni pana vineri, cateodata si in weekend. Desi nu imi place alergarea, am inceput sa alerg. La inceput 1 km, apoi 2... acum, dupa cteva luni, reusesc sa alerg si cate 5 km in 35 de minute. Mi se pare ca este cel mai bun exercitiu cardio. Pe langa alergare fac multe serii de exercitii pentru brate, spate, abdomen binenteles, acolo e cel mai mult de lucru, fese si picioare. Acestea dureaza 30 de minute, deci o ora pe zi este dedicata miscarii.

In plus, nu cred in diete. Nu ma infometez. Din regim nu imi lipseste nimic din cele necesare. Nu vreau sa fortez organismal, sa slabesc brusc si periculos. Mananc echilibrat, dar am redus portia.

Acestea fiind spuse, plec la sala, va tin la curent!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu