joi, 18 iunie 2015

Momentul revansei

Romania a pierdut ieri la 2 goluri cu Suedia in primul meci al semifinalelor de la Campionatul European de handbal 25 la 23. A fost pentru prima data cand Neagu nu a stralucit si s-a vazut asta. Echipa noastra n-a jucat mai nimic in atac. Ne-a tinut in joc Talida Tolnai care a apart fenomenal si ieri.

Ce se mai poate spune cand favoritele tale pierd meciul? Mai nimic... Nu vreau sa le critic, au un anterior, pe Radu Voina care poate face asta. Cu siguranta le va explica unde au gresit insa sper eu ca le va si remonta psihic pentru meciul de azi. Fetele noastre eu de luau o revansa mare: joaca finala mica impotriva Danemarcei, echipa ce ne-a invins in grupe zilele trecute, dar care a pierdut la 10 goluri cu Norvegia asa ca ... iata ne reintalnim la acest European! Doar ca de data asta romancele, care au plecat la lupta fara a avea ca obiectiv o medalie, trebuie sa faca tot posibilul ca sa urce de podium. Nu de alta dar ar fi frumos sa vina de hac publicului ce le-a fluierat tot meciul cand s-au duelat cu tara gazda zilele trecute. Insa pentru asta trebuie sa joace altfel decat au facut-o cu Suedia, trebuie sa aiba grija la pasele senzationale ale danezelor, sa se gandeasca la cat de bine le-ar sta la gat cu o medalie, fie ea si de bronz, pentru ca o pot obtine. 

Mi-as dori in acest ultim meci al Romaniei la European sa le vad jucand cel mai bun joc al lor, Neagu sa straluciasca iar, sa sar in sus la paradele Talidei, sa ma mimunez de cat de senzationale sunt Stanca si Manea, sa ma surprinda din nou Fiera cu suturile ei, sa vad bratul sus si zambetul frumos al Adei Nechita de dupa gol. La final sa fie ele cele care danseaza, se pupa, fac hora bucuriei,nu danezele. Nordicele fie cele care ies de pe teren in lacrimi, nu romancele.

De prea multe ori la o competitie majora noi am fost cei care ne-am uitat la altii cum se bucura, hai sa fie altfel macar de data asta!
Hai Romania!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu